Pasionati de performanta

Există 2 ramuri de studiu pe care le oferă clubul nostru: Hobby și Performance.

Cursantul poate să aleagă oricare dintre variante, atunci când se înscrie prima oară la antrenament.

Ramura Hobby este pentru cei care sunt interesați de HEMA dar nu vor să facă performanță. Pt. Hobby, nu ne interesează numărul de prezențe pe care îl are cursantul într-o luna. Dar îi vor fi predate toate lecțiile și întreg conținutul curriculum-ului pentru Începători sau Avansați, respectiv.

Pret: 350 de ron/luna

Ramura Performance este pentru cei care își doresc să învețe și să practice HEMA la modul profesionist, în perspectiva participării la competiții și, în viitor, chiar să predea HEMA după ce au asimilat conceptele și tehnicile aferente la un nivel excelent, și pot să le execute bine constant.

Pret: 250 de ron/luna

report

Pentru că vrem să promovăm atitudinea de Performance nu de Hobby, oferim această reducere substanțială de preț. Reducerea va fi însă condiționată de frecvența prezenței la antrenament.

Adică pentru ramura Performance, cursantul trebuie să aibă minim 5 prezențe la antrenament într-o lună (din 8/9 posibile într-o lună, în funcție de calendar).

Astfel, dacă cursantul înscris la Performance are într-o lună de antrenament 4, 3, 2, 1 sau 0 prezențe, el va trece automat la categoria Hobby din luna imediat următoare, indiferent câte prezențe acumulează la antrenament în această lună care urmează (chiar dacă sunt mai mult de 5).

În situația în care cursantul chiar acumulează minim 5 prezențe la antrenament în această lună care a urmat celei după care i s-a schimbat statutul, el trece automat la ramura de Performance începând cu luna imediat următoare (așadar a 3-a în această cronologie).

Evident, daca intr-o luna exista antrenamente amanate oficial de catre club, din varii motive (deplasari la competitii, instructori bolnavi etc.), acestea se scad din numarul de prezente minim necesare pentru a ramane la categoria Performance pentru acea luna.

report Primul antrenament, demonstrativ, este gratis!
report

Plata se face la începutul lunii.

ATENTIE! Va rugam sa faceti plata prin tranzactie direct in contul societatii noastre.

ATENTIE! La Detalii Plata treceti numai cursuri HEMA si luna pentru care platiti. De exemplu: cursuri HEMA octombrie.

Cod IBAN (RON) RO87INGB0000999907071615
Cod IBAN (EUR) RO30INGB0000999907091653
Cod SWIFT INGBROBU
Cod BIC INGB
Nume Iron Will HEMA SRL
Banca ING Bank Romania